Publicerad den Lämna en kommentar

AIK går in i playoff till Europa Conference League

Tillhandahålls av Fotbolldirekt Tunga minuter fällde AIK mot Slovácko - förlorade klart

Under torsdagen blev det förlust mot Slovácko.
AIK:S STARTELVA: Nordfeldt, Lustig, Papagiannopoulos, Collins, Ring, Larsson, Ayari, Hussein, Björnström, Guidetti, Stefanelli.
Andra halvlek har inte börjat bra för AIK. Slovácko har kommit till flera lägen där Nordfeldt har stått för fina räddningar. Försvaret i Gnaget är inte riktigt där och har problem.
– AIK-spelarna är inte på plats. De är väldigt bolltittande, säger Aftonbladets expert.
I den 78:e minuten tog även Slovácko ledningen. Ett inspel från högerkanten nådde en Slovácko-anfallare som tryckte in 2-0. AIK-försvaret var passivt och tittade på när bollen gick in.
Bara minuter efter kom även 3-0. Nordfeldt klackade in ett inspel från nära håll. AIK lyckades inte vända och föll med totalt 3-0.