Publicerad den Lämna en kommentar

AIK är framme i sista kvalomgången till Conference League

AIK är framme i sista kvalomgången till Conference League

Två insläppta mål på fyra minuter blev förödande för AIK i Europa Conference League-kvalet.
AIK är framme i sista kvalomgången till Conference League. Men första holmgången mot tjeckiska Slovacko blev till en mardröm. AIK föll med 3-0 och behöver nu stå för en jättevändning i andra mötet för att Europaäventyret ska fortsätta.
Men första holmgången mot tjeckiska Slovacko blev till en mardröm.AIK föll med 3-0 och behöver nu stå för en jättevändning i andra mötet för att Europaäventyret ska fortsätta.Ett avancemang till gruppspelet i Conference League skulle innebära minst 30 miljoner kronor för AIK.
Men för att AIK ska få lägga händerna på den summan krävs en bragdvändning i den sista kvalomgången mot tjeckiska Slovacko. För första mötet på Mestsky stadion Miroslava Valenty slutade med en överlägsen hemmaseger.

Lämna ett svar