Publicerad den Lämna en kommentar

Barcelona mållöst i La Liga-premiären

Barcelona mållöst i La Liga-premiären

Barcelona har storsatsat inför säsongen och gjort flera stora och dyra värvningar. Bland annat anfallsstjärnan Robert Lewandowski. Men i premiären mot Rayo Vallecano blev Barca och lagets stjärnor mållösa och matchen slutade 0-0.
Barcelona har det knapert ekonomiskt. Men trots det har laget lagt stora pengar på nyförvärv inför säsongen. När laget spela ligapremiär hemma mot Raye Vallecano fanns tre av nyförvärven med i startelvan. Bland annat anfallsstjärnan Robert Lewandowski som värvats in från Bayern München.
Lewandowski hade också en boll i nät efter 13 minuters spel. Ousmane Dembele hittade in till anfallaren i straffområdet och polacken lättade in en chipp. Men målet dömdes bort för offside.Barcelona förde spelet i matchen och skapade flera bra chanser att ta ledningen i matchen. Lagkaptenen Sergio Bosquets blev i slutminuterna utvisad efter att ha fått sitt andra gula kort. Strax därefter gjorde Vallecano mål, men även det dömdes bort för offside.
Det blev inga mål i matchen som slutade 0-0.

Lämna ett svar