Publicerad den Lämna en kommentar

Milan vann premiärmatchen i Serie

Milan vann premiärmatchen i Serie

Regerande italienska mästarlaget Milan fick en bra start på säsongen och inledde med seger mot Udinese trots ett tidigt baklängesmål.
Milan vann Serie A för första gången sen 2011 i våras. Nu jagar klubben sin andra raka titel. Men det blev en tuff start på den nya säsongen. Udinese gjorde matchens första mål redan efter 90 sekunders spel genom Rodrigo Becao.
Men Milan kom tillbaka. Efter mål av Theo Hernandez och Ante Rebic hade laget vänt till ledning 2-1 efter 15 minuters spel. På tilläggstid kvitterade sen Udinese till 2-2 genom Adam Masina och det var oavgjort i paus.
I andra halvlek kunde Brahim Diaz se till så att Milan återtog ledningen när han satte 3-2 i den 46:e minuten. Ante Rebic punkterade sen matchen med sitt andra mål när han satte matchens sista mål som innebar 4-2. Och Milan inledde den nya säsongen med en trepoängare.

Lämna ett svar