Publicerad den Lämna en kommentar

Slutförhandlar spelaren med Trelleborgs FF

Felix Hörberg på väg att lämna Östersunds FK för Trelleborg

Östersunds FK ligger sist i superettan på åtta poäng och har fyra poäng upp till kvalstrecket. Under sommaren har laget förstärkt med flera spelare.
Sadmir Zekovic och Jakob Johnson har anslutit från AFC Eskilstuna respektive IFK Östersund. Dessutom har Haris Avdiu och Erick Brendon värvats in från allsvenska IFK Värnamo.
Kristian Novak har också hämtats in från FK Jerv för att stärka upp försvaret. Men nu kan också tappa en viktig spelare i form av Felix Hörberg, 23, som har kontrakt till 2023.
Parterna slutförhandlar
Enligt uppgifter till SportExpressen slutförhandlar Östersund och Trelleborgs FF om en övergång för Hörberg, som gjort ett mål och en assist på 13 matcher för Östersund i år.
Om parterna kommer överens och alla pusselbitar faller på plats kan Hörberg ansluta till sjundeplacerade Trelleborg inom den närmsta veckan.
Parterna har diskuterat en övergångssumma på omkring 1-1,5 miljoner kronor. Om övergången ros i hamn så innebär det att Hörberg i så fall återvänder till Trelleborg som han lämnade 2019 för Östersund där det totalt har blivit tre säsonger.
SportExpressen har sökt Trelleborgs sportchef Salif Camara Jönsson.

Lämna ett svar