Publicerad den Lämna en kommentar

Jordan Larsson funderar just nu över sin framtid

Jordan Larsson funderar just nu över sin framtid

Enligt Sportbladets uppgifter har anfallaren förutom bud från Nottingham Forest och Olympiakos även konkret intresse på sig från FC Basel, Galatasaray och RCD Mallorca.
Det var under dagen som det kom uppgifter från grekiska medier att storklubben Olympikos förhandlade med Jordan Larsson. Anfallaren är bosmanspelare efter att ha avslutat sin lån i AIK och gemensamt kommit överens med Spartak Moskva att avbryta sitt kontrakt i Ryssland. Därmed är han fri att förhandla med och skriva på för den klubb han kommer överens med.
Basel och Galatasaray intresserade av Larsson
Och tidigare har det rapporterats om intresse från just Olympiakos, Celtic och Premier Leauge-laget Nottingham Forest. Dessutom har även Espanyol varit intresserade av spelaren.
Enligt Sportbladets uppgifter har nu Galatasaray, FC Basel och RCD Mallorca anmält sitt intresse för 25-åringen. Larsson lär ta ett beslut vart han ska spela inom kort. Spelaren har tränat med Högaborgs BK under några dagar i väntan på att det ska bli klart med en ny klubb. Jordan Larsson stod för 27 mål och nio framspelningar på 83 matcher i Spartak Moskva.

Lämna ett svar