Publicerad den Lämna en kommentar

Olsson irriterad över varningen – avstängd mot Hammarby

Olsson irriterad över varningen – avstängd mot Hammarby

Martin Olsson var tillbaka på Olympia och blev utbuad.På övertid drog han på sig ett gult kort och är nu avstängd mot Hammarby.
På tilläggstid fick Malmö FF, i ledning, ett inkast långt nere på egen planhalva. Martin Olsson tog hand om det men huvuddomare Mohamed Al-Hakim tyckt han tog för lång tid på sig och delade ut ett gult kort.
– De säger att jag maskar på ett inkast, men jag gjorde inte det. Jag tycker kortet kommer för snabbt, säger Olsson som inte tycker att det skulle resultera i en varning.
– Jag tycker inte det. Jag maskar inte. Jag kollar bara runt mig vem jag ska kasta till, så kommer han direkt (domaren). Han sa att han hade varnat mig tidigare men jag kan inte höra det för fansen på läktarna. Jag försöker aldrig maska, jag tycker det är orättvis.
Avstängd i toppmötet.
Kortet innebär att han är avstängd i nästa match. Han missar därmed hemmamatchen mot Hammarby när allsvenskan startar om efter landslagsuppehållet.
– Det är en match jag vill spela, och på hemmaplan… Jag är irriterad, men vi har stark trupp. Förhoppningsvis är Jonas (Knudsen) tillbaka tills dess, då har vi bra täckning där, säger Olsson.
För vänsterbacken var Skånederbyt en speciell match. Det var första gången han var tillbaka på Olympia sedan han lämnade Helsingborgs IF i slutet av 2020.Utbuad i återkomsten på Olympia.
Hans övergång till Malmö FF är inte populär hos HIF-fansen och när han rörde bollen hördes det burop och en och annan ramsa.
– Jag var så fokuserad att jag inte tänkte på det som hände runt mig. Det var de andra som sa till mig att det började buas så fort jag rörde bollen. Det är vad det är.
Du tänkte inte på det?
– Jag visste att jag skulle höra det lite innan matchen, men jag var mer inställd på att fokusera och inte reagera, så jag inte skulle dra på mig ett gult kort, säger han och fortsätter:
– Det är känsligt när man går till Malmö FF, jag förstår det. Sportsligt sett så gjorde jag rätt val. Jag tror inte många tackar nej till att spela i Skandinaviens största klubb.

Lämna ett svar