Publicerad den Lämna en kommentar

Oscar Wendt öppen för att förlänga med IFK Göteborg

Oscar Wendt öppen för att förlänga med IFK Göteborg

Oscar Wendt sitter på ett utgående avtal med IFK Göteborg. Nu meddelar han att han vill fortsätta spela i Blåvitt.
– Jag vet vad jag vill, det är klart att som det känns nu så vill jag gärna fortsätta, säger han till billigafotbollstrojor.
Förra säsongen vände Oscar Wendt hem till IFK Göteborg. Prestationerna har varit både upp och ner men hans toppar har varit väldigt höga.
Hans avtal går ut i december och än så länge är inget nytt kontrakt påskrivet. Däremot vill han fortsätta spela i Blåvitt även nästa år.
– Jag vet vad jag vill, det är klart att som det känns nu så vill jag gärna fortsätta. Jag är i den här fasen och åldern och har en bra relation med alla på Kamratgården, så det blir nog inte någon större show om det utan vi sätter oss ner i lugn och ro när det är dags. Nu vill jag bara att säsongen ska fortsätta så bra som möjligt för IFK Göteborg, säger han till SportExpressen.
Wendt har startat 18 matcher den här säsongen och stod för två mål och tre assist på 15 matcher i fjol.

Lämna ett svar