23/24 PSG Hemmatröja Långärmad Fotbollströja

487 kr

Nollställ
Totala produkter
Totala alternativ
Totalsumma
Artikelnr: PGS2411360322HL Kategori: Etiketter: , , ,

Beskrivning

Tröjan är en hyllning till den klassiska Parisiska designen och fångar den unika andan i den franska huvudstaden. Den är framtagen i samarbete mellan Paris Saint-Germain och Nike, och representerar deras gemensamma vision om excellens, innovation och ambition.

Hemmatröjan har en basfärg i mörkblått, som symboliserar klubbens starka identitet. Den främsta detaljen är en djärv röd och vit rand som löper över bröstet. Denna rand är en modern twist på den klassiska PSG-färgschemat. Den påminner om tröjor som bars av Parisiska spelare under början av 2000-talet.

En unik detalj är den blå färgen som gradvis övergår från rött och vitt. Detta är en hyllning till Paris skyline, där ljusen smälter in i natten. Tröjan har också den franska trikoloren, vilket understryker Paris Saint-Germains stolthet som det mest framgångsrika fotbollslaget i Frankrike.

För att möta dagens krav på prestanda har tröjan integrerat Nike Dri-FIT ADV-teknologi. Detta högpresterande tekniska tyg håller spelarna torra under hela matchen och bortom. Den ventilerande FIT ADV-väven ser till att svett avdunstar, vilket hjälper spelarna att hålla sig svala och lätta ända fram till slutsignalen.

Mer information

Herr storlek

S, M, L, XL, XXL

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”23/24 PSG Hemmatröja Långärmad Fotbollströja”