Publicerad den Lämna en kommentar

Här är Liverpools mardrömsbesked

Här är Liverpools mardrömsbesked

Enligt The Athletic blir Thiago, som klev av skadad i premiären mot Fulham, borta i upp till sex veckor.
Sedan tidigare saknas även mittfältarna Alex Oxlade-Chamberlain och Curtis Jones på grund av skador.
Gustav Calderon
Liverpool fick bara med sig en poäng i premiären mot nykomlingen Fulham.
Och inte nog med det.
Tidigt i den andra halvleken fick den centrale mittfältaren Thiago dessutom bytas ut, skadad. Nu rapporterar The Athletic att det rör sig om en lårskada, som kan komma att hålla spanjoren utanför spel i upp till sex veckor.
”Ingen bra situation, gillar det inte alls”
Sedan tidigare återfinns även Alex Oxlade-Chamberlain och Curtis Jones på skadelistan, som båda två är centrala mittfältare. Inte heller Naby Keita fanns med i matchen mor Fulham på grund av sjukdom. Den sistnämnde ska dock vara tillgänglig inför den kommande matchen mot Crystal Palace.
Efter 2–2 mot Fulham fick tränare Jürgen Klopp frågan om skadeläget och om det betyder att man från Liverpools håll nu måste agera på transfermarknaden.
– En transfer måste vara rimligt både på kort sikt och på lång sikt. Vi har fortfarande tillräckligt många mittfältare, det är bara det att vissa av dem är skadade. Det är ingen bra situation, jag gillar det inte alls. Vi får se, men vi får inte gripas av panik, sa Klopp då enligt The Athletic.
Liverpool möter Crystal Palace på Anfield den 15:e augusti.

Lämna ett svar