Publicerad den Lämna en kommentar

Marcus Danielson klar för Djurgården

Det har varit på gång länge – och nu står det klart att backen Marcus Danielson återvänder till Djurgården efter en sejour i kinesiska klubben Dalian Pro.
– Det har alltid varit min tanke och min ambition att komma tillbaka till Djurgården och nu har alla bitar fallit på plats. Det känns fantastiskt att vara tillbaka, säger Danielson på klubbens hemsida.
Danielson ansluter till truppen på tisdagen.
– I bästa fall kan han vara spelklar till matchen mot Häcken på söndag, men det återstår att se, säger sportchef Bosse Andersson.
33-åringen var kapten i det lag som senast vann SM-guld för Djurgården 2019. När Danielson såldes till den kinesiska klubben året därpå för ungefär 50 miljoner kronor blev han Djurgårdens dyraste försäljning genom tiderna.

Lämna ett svar